10. klasse

[size=16]Vinderup Realskole tilbyder en fantastisk 10. klasse[/size]
[size=18][color=#E4317F][b]KOM TIL INFORMATIONSMØDE OM 10. KLASSE 2020-21[/b][/color] [color=#E4317F]Torsdag d. 9. januar klokken 19-20 i skolens Aula[/size][/color]

plus

Holstebro Kommune har to 10. klasses tilbud - hvoraf Vinderup Realskole er det ene.
[size=16]Vi har fokus på:[/size]
Fællesskab
Faglighed
Udvikling
Trivsel
Det er vigtigt, at det valg, du tager efter 10. kl., er det rigtige - det hjælper vi dig med. Vi har et tilbud med en stærk faglig profil og fokus på målrettet personlig udvikling ud fra den enkeltes forudsætninger og niveau. Den enkelte elev guides mod den rigtige ungdomsuddannelse.
På Realskolen har du mulighed for at vælge fagene på ”gymnasiel-højniveau” eller ”normal 10. kl niveau”. Du kan frit sammensætte dit skema med både normal 10. kl. niveau fag og høj-niveau fag
Ud over de obligatoriske fag i 10. klasse skal du vælge mellem 3 forskellige profiler: E-SPORT * LIFESTYLE * HANDS-ON En dag om ugen vil være afsat til profil-fag mens de fire andre vil være undervisning i de almindelig 10. klasses fag.
Der vil være en obligatorisk studietur i starten af skoleåret og I vil tjene penge, så der også bliver mulighed for en billig skitur i januar. Derudover tager E-sports profilen til DreamHack i Sverige. Du er altid velkommen til at kontakte os og lave aftale om at komme på besøg - se skolen, snakke med lærerne og møde nogle af vores elever.
Læs mere om vores 10. klasse-tilbud 2018-19 i nedenstående fil.

Tilknyttet fil:
10. kl 2019-20 (5 MB)