Morgentræning

I skoleåret 2019/20 tilbyder vi morgentræning til elever på 7. og 8. årgang, som gerne vil træne ekstra i forbindelse med den sportsgren, de dyrker, eller blot har lyst til at deltage i ekstra træning/bevægelse om morgenen. Det er helt frivilligt om man har lyst til at deltage og har ikke nogen forbindelse til den egentlige undervisning i klassen. Vedlagt er kopi af dias, som blev gennemgået på informationsmødet om morgentræning. Har I spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte skolens leder.

Hver elev melder sig på for et halvt år. Eleverne har to valgmuligheder:
1. Træning tirsdag og fredag
2. Kun tirsdag

Tirsdag morgen:
Basistræning: Basistræningen vil bestå af puls -og styrketræning - spinning, svømning, boldspil, løb m.fl. Alt sammen med fokus på at komme i form og blive stærkere. I løbet af de første uger, vil vi lave en mini-test af elevernes fysiske form.  Mini-testen gentages i afslutningen af forløbet, for at synliggøre eleverne fysiske udvikling.

Fredag morgen:

Når elever møder ind kl. 7.00 vil de blive krydset af. Herefter er der træning i fitnesscentret på egen hånd. Der vil være en voksen til stede. Eleverne vil få en gennemgang i brugen af de forskellige styrketræningsmaskiner, og vil ligeledes få udleveret et styrketræningsprogram.

plus